Biblen har over 700 præcise forudsigelser (profetier), som skete med 100% nøjagtighed. Biblen er historisk korrekt og har en transformerende karakter, som gør den anderledes end nogen anden bog. Det er et af de mange beviser for, at Gud findes.

Biblen – mere end bare en bog

Der er over 700 forudsigelser (kaldet “profetier”) som man ved er skrevet før det så senere skete. De er allesammen gået i opfyldelse. Der er ingen, der ikke er gået i opfyldelse.

Her er en oversigt over blot nogen af dem – dem, der handler om Jesus. Referencerne er til steder i biblen, der forudsiger disse ting, skrevet før Jesus kom, og opfyldelserne dokumenteret i de nye testamente.

Profetierne i biblen handler ikke kun om Jesus. Biblen forudsiger også andre historiske begivenheder, der senere fandt sted.

  • Esajas bogen i biblen er skrevet 700-750 f.kr. Forfatteren af bogen, profeten Esajas, forudsiger at en “Cyrus” ville komme og redde jøderne. Se Es. 45:1, 41:25.
  • Opfyldelse: En persisk hersker “Cyrus” kom til tronen 150 år senere og lod jøderne rejse tilbage fra det babylonske fangenskab, de var i. Det skete cirka år 538 før Kristus. Se Encyclopedia Brittanica her.

Læs mere om biblen her, og hvordan du kan vide, hvad der står i den er sandt.

Savner du et kristent hjemme-fællesskab, der tror på Jesus og ønsker at følge hans ord? Så kan du tilmelde dig en gruppe her: Kristent netværk i Danmark

Mest læst på Jesusfrelser.dk lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig