Sådan bliver du frelst

At blive frelst vil sige, at du kommer i Himlen, når du dør. Det betyder, at du bliver frelst fra den dom, der venter dig, for de synder, du har begået imod Gud. Det betyder også, at du bliver gjort fuldstændig og bliver sat fri. Det hele er gode nyheder for dig.

Det du skal gøre er at tro på Jesus ved at vende dig fra synd, døbes og modtage Helligånden.

Det kan du læse mere om her.

Frelsen – en gave fra Gud

Dine gode gerninger kan ikke frelse dig. Det er ikke sådan, at Gud vejer de gode mod de onde handlinger, når du kommer op til ham – og så kommer du ind, hvis du er i “den gode ende”. Guds frelse er en gave, vi ikke har fortjent. Det er vigtigt at forstå, at du ikke kan optjene den. Det eneste der frelser dig er Guds forbarmelse over dig – det, der kaldes Guds nåde.

Men hvad skal man gøre for at blive frelst?

Det er ret vigtigt at vide, hvordan vi kan sikre os vores frelse. Biblen siger at vi tage imod Guds gave ved at gøre følgende: Tro på Jesus. Det er det eneste, der kræves af os.

Hvordan tror man på Jesus?

At tro på Jesus betyder ikke blot, at vi bare tror på, at Jesus gik på jorden, eller at Gud findes derude et sted. Der står i Biblen, at det gør djævlene også (Jak 2:19). At tro på Jesus betyder, at vi følger Ham og ikke vores egne veje. Biblen siger, at vi skal gøre følgende for at blive frelst:

Når vi har gjort disse ting fortæller biblen, at vi bliver født igen. Det er ikke vores krop, der er genfødes, men vores ånd. Men betyder det så at vi herefter bare kan glemme Gud og gøre hvad vi vil? Biblen advarer imod det. Vi skal nemlig istedet:

  • Leve et liv i frihed – blive hos Gud og leve et liv med ham som efterfølger og discipel af Jesus.

Hvad så hvis jeg ikke tror på Gud?

Vi skal alle mødes med Gud efter dette liv, uanset om vi tror på ham eller ej. Frelsen ved Jesus er ikke noget, der kun er for de troende. Jesus døde for alle mennesker – også for ateisterne, morderne og dem, der har en anden religion. Vi skal alle møde den samme Gud – den eneste, der findes. Læs mere

Derfor er det en beslutning, alle skal tage – om man vil ind i Guds fællesskab, eller forblive udenfor. Hvis du ikke vil vælge, så svarer det til at sige “Nej tak”. Vil du det, når han gav sin søn for dig?

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del siden med andre: