Modtag Helligånden

Når vi vælger at følge Gud ved at omvende os og blive døbt sker der noget fantastisk. Han giver os sin Ånd, som tager bolig i os. Det kaldes Helligånden.

Det eneste vi skal gøre er at bede om det.

Nogen kalder det for Helligåndens dåb. Det betyder, at du fyldes op med Guds ånd, og at Gud lever i dig, taler til dig, og leder dig tættere på sandheden dag for dag.

Hvad skal man egentlig med Helligånden?

Med Helligånden som ledsager sker der en række vidunderlige ting i dit kristne liv:

  • Du bliver i stand til at tale i tunger, som er et overnaturligt sprog, du taler med Gud. Det lyder skørt for udenforstående, men faktisk beder du perfekte bønner til Gud Sådan lyder det (eks)
  • Du modtager en række åndelige, overnaturlige evner, såsom at du bliver i stand til at lægge hænder på syge mennesker og se dem blive helbredt ved Guds kraft (søg på Youtube, der er millioner af videoer med kristen heling). Læs mere
  • Du bliver også i stand til at høre fra Gud igennem det der kaldes kundskabsord og visdomsord, hvor Gud taler til dig om andre mennesker. Det kaldes de profetiske gaver.

Hvad … eller hvem er Helligånden?

  • Helligånden er en person, derfor er Helligånden en hvem
  • Det er Guds ånd, der lever i dig
  • Helligånden er Guds tilstedeværelse her på jorden
  • Helligåndens formål er at beskytte dig, trøste dig, og lede dig til sandheden.
  • Helligånden overbeviser dig fx. om synd, og taler til dig om hvad der er rigtigt og forkert.

Kan man ikke være kristen uden Helligånden?

Hvis du tror på Jesus, men endnu ikke har modtaget Helligånden, så bevæger du din kun i egen kraft. Det betyder, at du ikke kan lægge hænder på de syge og helbrede dem, du kan ikke modtage profetier og visdom fra Gud. Jesus siger, at han sender os ud som får blandt ulve. Det lyder ikke som en særlig god ordning. Med mindre vi har en beskytter, der tager med os. Denne beskytter er Helligånden – Guds kraft i os, der gør os i stand til at overvinde denne verden.

Hvis du endnu ikke har modtaget Helligånden, så fortvivl ikke. Gud giver sin Ånd til alle, der beder om det.

Helligånden er Guds ånd, der kan tage bolig i os. At modtage Helligånden er en af de mest fantastiske gaver fra Gud i dette liv, og nødvendigt for at kunne leve det kristne liv. Det er en gave han giver til alle, der omvender sig og bliver døbt.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del siden med andre: