Ateister kan mærke en overnaturlig tiltrækning til emnet “Gud” og de troende. En uforklarlig interesse, der drager dem imod noget, de ikke burde interessere sig for. Det er et af de mange beviser for, at Gud findes.

Fordi Gud findes, interesserer ateister sig for Ham

Som tidligere ateist kan jeg selv berette, at kristendommen “trak” i mig.

Hvis du er ateist, føler du så trang til at diskutere med de kristne, men ikke med buddhister, muslimer og hinduer? Er det ikke mærkeligt?

Jeg var som ateist selv forundret over de mærkelige ting, Jesus sagde, lignelserne fx. at han tilgav sine bødler. Jeg syntes han var latterlig, og alligevel kunne jeg ikke kritisere det logisk. Jeg kunne ikke finde fejl ved Jesus, selv om jeg gerne ville.

Jeg vidste, at Gud ikke kunne have skabt det hele. Alligevel så jeg mod stjerner og længtes efter et eventyr.

Mine fordomme til trods var jeg derfor ikke i stand til at slippe de kristne. Jeg ønskede at modbevise deres tro.

Men jeg ved nu, at jeg kun var tiltrukket af det, fordi der var noget rigtigt i det, som trak i mig.

Hjælp andre til Gud! Giv 100 kr, så får 1.500-2.000 danskere budskabet om Jesus.

Send nu til MobilePay 1206LR.

Mest læst på Jesusfrelser.dk lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig