Chatguide

Kort om chatten og vores politik for samtaler og emner.

1) Vi hjælper gerne med et par indledende spørgsmål om teologi mv, men er der flere, henviser vi til mange gode kilder om det “apologetiske” – besvarelse af kristne tvivlspørgsmål (vi anbefaler fx. Frank Turek og William Lane Craig, Youtube). Og bare for at gøre det helt klart: Kristendommen GIVER mening og der ER svar på alle spørgsmål og sandhed at finde, når det drejer sig om Biblen og Jesus. Gud findes nemlig – og Biblen er sand.

2) Vi lukker chatten i tilfælde af hån og bandeord eller hvis samtalen ikke kan foregå i en venlig tone. Det sker desværre for nogen, når de konfronteres med det provokerende faktum; at Jesus er den ENESTE vej i himlen, og at man SKAL vende sig fra sine synder og døbes for at blive frelst fra Helvede og komme i Himlen.

3) vi bemander denne chat for at at hjælpe danskere, der søger Jesus og vil videre og tættere på Gud. Vi kan fx bede for dig, hjælpe dig til bøn selv, forklare hvordan du bliver frelst, og helt konkret døbe dig i vand, når du har besluttet dig for et liv med Jesus. Det er disse ting vi er her for (ikke 1+2), og som vi håber at kunne hjælpe dig med.

Del siden med andre: