Garanti fra Gud

Vidste du, at Gud stiller verdens bedste garanti?

Evig lykke uden sygdom

Gud garanterer os frihed i denne verden og et evigt liv med ham i Himlen, hvis vi følger hans søn. Der vil vi leve i fuldstændig lykke uden sygdom og død i al evighed. Det er en garanti, han stiller til alle troende, og han kan ikke bryde sit løfte.

Det er den bedste nyhed til mennesker nogensinde, og det er en gratis gave. På en betingelse: Du skal tro på Jesus.

Det vigtigste budskab

Derfor kan vi også her på siden stille en garanti: Budskabet om frelse gennem Jesus Kristus er med garanti, det vigtigste du kan komme til at læse i dette liv, her på jorden.

Intet andet ord

Der er ingen fiktiv roman, ingen historiebog, ingen videnskabsbog, ingen biografi, ingen artikel, ingen klumme, ingen livsvisdom, intet digt, ingen tænkt eller nedskreven tanke, ingen doktorafhandling, intet citat, intet ord nedskrevet i noget værk, der er vigtigere.

Vigtigste af alt

Det vigtigste du nogensinde kommer til at læse er, at:

Gud sendte sin søn Jesus for at frelse dig, og du skal vende dig fra din synd, døbes på din tro og modtage Helligånden for at få frihed i dette liv og evigt liv i himlen.

Læs mere her.

En udfordring til dig

Her på siden vil vi gerne sætte denne provokerende og storslåede påstand på en prøve.

Vi lover, at hvis du kan finde på et budskab i denne verden eller den kommende, der er vigtigere end dette, så lukker siden jesusfrelser.dk denne side med det samme. Skriv gerne!

Del siden med andre: