Hvem kan døbe mig? Om dåben

Dåben er en vigtig handling i den fysiske verden, som har en effekt i den spirituelle. Det er en af de ting du skal gøre, når du er kommet til tro på Jesus, og du skal gøre det efter omvendelse fra dine synder.

Men hvem kan egentlig døbe dig? Det kan du læse mere om her.

Læs evt. mere om dåben her Hvad er dåben?

Hvem kan døbe dig?

Svaret er, at alle kristne kan døbe dig.

Du skal forstå, at det ikke behøver at være en præst, der døber dig. Dåben er gennem årene blevet til en historisk tradition, som kun bestemte kunne udføre, fordi det førte til medlemsskab i en kirke, men det er ikke det, som den rigtige dåb går ud på. Den rigtige dåb er noget, du gør overfor Gud.

Det kan godt være en præst i en kirke, men sørg for, at de vil døbe dig med det samme. Når du har besluttet at leve for Jesus er du død til dit gamle liv. En død person skal begraves med det samme

For at blive rigtigt døbt skal det blot være en anden kristen, der forstår hvad det går ud på.

Kan jeg gøre det selv?

Nej. Det anbefales ikke, at du gør det selv, og det er ikke bibelsk. Du bør finde nogen andre disciple af Jesus eller en kirke, der kan hjælpe dig.

Hvad gør jeg?

Hvis du ikke kender nogen kristne, eller kirker, der kan døbe dig med det samme, kan du kontakte os her på siden. Så kan du blive hjulpet med at blive døbt hurtigst muligt. Det gælder uanset hvor du bor i Danmark. Kontakt Jesusfrelser.dk her

Dåb
Hvis du ønsker at blive døbt er det ikke så kompliceret, som man nogengange gør det til. Du skal bare finde nogen kristne, som forstår, hvad det går ud på. Det behøver ikke at være en præst, med mindre du vil døbes for at blive medlem i en kirke. Men det er ikke hvad dåben går ud på. Dåben er noget du gør i forhold til Gud.
Del siden med andre: