Del evangeliet – boost et facebook opslag

Mange har spurgt hvordan de kan støtte jesusfrelser.dk.

Udover dine bønner, og ved at dele opslag og sider, så er der en konkret måde, hvorpå du kan hjælpe med at dele evangeliet med andre danskere på: Betale for at “booste” et facebookopslag efter eget valg – eller du kan donere og lade os vælge annoncen for dig.

Beløbet går ubeskåret (100%) til at købe facebookannoncer, der deler evangeliet med danskere. Som du kan læse i det følge kan disse annoncer nå tusinder af danskere.

Med 100 kr når vi 1.000-2.000 danskere med evangeliet.

Sådan gør du

Hvis du ønsker at være med til at dele evangeliet med andre danskere, virker jesusfrelser.dk sådan, at du kan støtte ved at betale for at ”booste” et facebookopslag (det bliver til et såkaldt “sponsoreret” opslag også kaldet en “annonce”).

Sådan gør du – det er ganske enkelt:

  1. Send beløb til 1551 – 4020499400 (Danske Bank)
  2. Valgfrit: Send os en beskedchat eller facebook og angiv hvilket opslag på væggen, du ønsker at booste. Ellers vælger vi for dig.

Derefter laver vi al arbejdet med at lave en sponsoreret annonce. Se nedenfor et ex. hvordan den tager sig ud. Annoncen vil blive vist i andre danskeres nyhedsfeed, primært til ikke-kristne.

Hvor mange mennesker kan jeg nå?

For at give en ide om, hvor mange mennesker, du kan nå på denne måde kan du regne med, at et opslag ses af 1.000-2.000 mennesker for hver 100kr, du giver.

100kr = 1.500-2.000 mennesker

Dette er et vejledende tal, da det varierer afhængig af opslagets type, hvor mange der interagerer med opslaget osv.

Eksempel fra faktisk kampagne i foråret:

Screenshot fra en af vores tidligere facebook annoncer.

Beløbet går ubeskåret = 100%

Det beløb, du vælger at give, går ubeskåret til at købe sponsorering.

Eksempel: hvis du giver 200 kr., så vil der blive købt et “boost” af den annonce, du vælger, for 200 kr. Pengene går altså ubeskåret videre til at dele det kristne budskab på facebook.

Hver af disse mennesker er højst sandsynligt en person, der ikke er født påny, og derfor kommer i helvede, med mindre de hører om Jesus og handler på budskabet.

Interesseret?

Hvis du kunne tænke dig at støtte Jesusfrelser.dk på denne måde, så skriv en besked i chatten, på facebook eller under kontakt eller send direkte til reg 1551 konto 4020499400.

Hvad så med alle dem, der kritiserer opslaget?

Når man deler budskabet om Jesus med ikke kristne vil det møde modstand. Kraftig modstand. Det hører med til, når man deler evangeliet.

Vi arbejder frivilligt og svarer på kommentarer fra de mange ikke troende, der vil komme. Vi sletter de opslag, der er diskriminerende mod andre eller ødelægger en god dialog. Og dem der søger hjælp leder vi til frelse.

Vi mener, at facebook er det perfekte sted at dele budskabet om Jesus. Det er lige præcis midt i tidens ånd, midt i synden og midt i al ugudeligheden, at budskabet om Jesus hører til. Og vi går ikke på kompromis med Guds sandhed.

Gud velsigne dig og på forhånd tak for din støtte.

Del siden med andre: