Udfordring: Få 1.000 kr for at læse i biblen

Hvis du tvivler og søger tro, så er her en udfordring.

Her på jesusfrelser.dk taler vi med mange, der tvivler på, om Gud findes. Vi kan bevise det modsatte, at han eksisterer, gennem en lille udfordring.

Vi er sikre på, at du også kan opleve, at Gud findes. Så sikre er vi, at vi tilbyder dig 1.000kr hvis du kan læse biblen i 1 time og bagefter sige, at du ikke er kommet nærmere Gud.

Vi vil gerne tilbyde at give dig 1.000 kr. hvis du ikke vokser i din tro på Gud, efter at have fulgt en simpel 1 times online læseplan.

Jesusfrelser.dk

Betingelser

Udfordringen går ud på, at du bruger 1 time på at læse i biblen. Når du har gjort dét, får du 1.000 kr, hvis det ikke har hjulpet dig tættere på Gud.

Betingelserne for at få de 1.000 kr er simple:

  1. Du skal læse 1 kapitel i Markusevangeliet om dagen i 16 dage. Det tager 3-5 minutter per dag. Biblen kan du installere på din telefon gratis her: Vejledning – få biblen på 2 minutter på din telefon
  2. Hver dag under udfordringen skal du kontakte os i chatten med spørgsmål, du havde undervejs. Vi svarer med det samme – eller vender tilbage på få minutter. Chat
  3. Vind 1000kr: Hvis du efter 16 dage i ærlighed kan sige: “Det har ikke påvirket min tro på Gud at læse biblen”, sender vi dig 1.000 kroner over mobile pay.

Der er ikke andre betingelser for at få de 1.000 kr. Vi stiller ingen spørgmål og kræver ikke noget af dig.

Er der noget med småt skrift?

Udfordringen gælder for alle. Der er ikke noget med småt.

Er dette bare en trick eller en gimmick?

Nej, dette er ikke bare et trick eller en gimmick. Vi mener det alvorligt.

Har I så mange penge, at I bare kan dele dem ud på den måde?

Nej, vi er slet ikke rige her, tværtimod frivillige. Men vi stoler på, at Guds ord gør arbejdet. Du kan ikke læse i biblen med et åbent hjerte uden at blive berørt af Gud.

Skulle det meget usandsynlige ske, at du læser biblen i en time sammenlagt uden at tro mere på Gud, så sender vi dig gerne 1.000 kr.

OK, jeg har brugt dagen på at læse teksten. Hvad nu?

Hvis du brugte tiden på at læse dagens kapitel, kan du kontakte os i chatten med dagens spørgsmål. Efter 16 dage sender vi dig 1000kr, hvis det ikke har påvirket din tro.

Åben chatten

Gud velsigne dig.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *