Jesus kan godt tåle at blive mobbet

Gud tilgiver dig, at du håner og latterliggør ham. Fordi han elsker dig. Men der kommer en dag, hvor du skal stå til regnskab for det.

Her på Jesusfrelser.dk kan du læse, at et evigt liv i Himlen venter dig med Jesus – og kun med Jesus, og et evigt liv i Helvede uden. Det er sandheden.

Reaktionen på dette budskab svinger fra glæde og overgivelse til tvivl og latterliggørelse. Nogen vælger (fordi de ikke vil konfronteres med deres synd) at håne Gud.

Hvad er konsekvensen af det? Kan vi “mobbe” Gud og slippe afsted med det?

Det kan du læse mere om her. Guds reaktion er nemlig ikke, hvad de fleste forventer.

Jesus kan godt tåle at blive mobbet

Jesus kan godt tåle at blive mobbet. Biblen siger det sådan her:

Den, der taler imod Menneskesønnen kan blive tilgivet. – Mat. 12:33

Du kan godt blive tilgivet for at kalde Jesus for øgenavne, for at sige noget perverst om ham, eller joke med, at han holder til på Valby Bodega. Han har prøvet det, der er meget værre. Og det tilgav han også.

Jesus lod sig torturere for dig

Jesus lod sig nemlig torturere til døden uden at reagerer. Tror du dine ord gør ondt? Han lod sig piske til ukendelighed for dig, så hans knogler stak ud. Han skæg blev revet ud. Han fik en kongekrone af torne i hån. Og blev hængt op på et kors.

Og hvad var hans svar?

“Tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør.” – Jesus, på korset

Hans svar var at tilgive dem, der gjorde grin med ham. Dem, som slog ham ihjel.

Så Jesus kan godt tåle, at du giver ham et øgenavn.

Der er bare et “men”.

Men … du bliver dømt for det

Gud er tålmodig, meget tålmodig, og lader sig hånliggøre, fordi han vil give dig en chance. Han venter, fordi han elsker dig, og ønsker at du vender om og kommer til fornuft.

For det er sådan, at en dag vil du møde Gud ligegyldigt hvad du tror på. Og der vil det være for sent at sige undskyld, eller at du ikke vidste, at han var til.

Det samme bibelvers fortsætter nemlig:

“Den, der taler imod Menneskesønnen, kan blive tilgivet, men den, der taler imod Helligånden, kan aldrig få tilgivelse” – Mattæusevangeliet‬ ‭12:32‬ ‬‬

Det betyder, at du kan håne Jesus nu. Men hvis du I sidste ende afviser den nåde, Gud tilbyder gennem Jesus, så er du fortabt og ender i Helvede.

Der er tilgivelse

Der er tilgivelse til dig. Hvis du har kaldt din skaber navne, kan du stadig sige undskyld. Hvis du har hånet ham, er der stadig håb for dig.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *