Giv os et tegn!

Mange søger tegn fra Gud. Men han har allerede givet tegnet. Nu er det op til dig.

De fleste mennesker søger et tegn fra Gud. Dem, der ikke tror på Gud, siger han skal bevise sig selv for dem, ved at vise et tegn. Ellers vil de ikke tro på ham. Dem, der tror på Ham, vil også se tegn, og synes det er Guds tur til at gøre noget. Fælles er, at vi alle gerne vil se tegn fra Gud.

“Gud, hvis du findes – så giv mig et tegn!”

Typisk holdning fra mange mennesker

Problemet er, at Gud allerede har givet dette tegn. Og det er lige foran os.

Det kan du læse mere om her.

Jonastegnet

I biblen er der en vigtig passage, hvor Jesus taler om at give tegn på, at han var sendt fra Gud. Og han fortæller dem, at de allerede har fået tegnet:

Derefter forlangte nogle af de skriftlærde og farisæerne, at Jesus skulle gøre et mirakel som tegn på, at han virkelig var Messias.

Men Jesus svarede: Onde og vantro mennesker forlanger tegn. Men den slags mennesker får ikke andet end profeten Jonas tegn.  For som Jonas var tre dage og tre nætter døgn i havdyrets bug, sådan skal Menneskesønnen være tre dage og tre nætter i jordens dyb.  Nineves ledere vil på dommens dag rejse sig og anklage den slags vantro mennesker, for da Jonas forkyndte dom over Nineve, angrede alle byens indbyggere deres ondskab og vendte sig til Gud.

Og her står en, der er større end Jonas. “

Jesus, Mat. 12:38-42

Det som Jesus siger i denne passage er med andre ord. “Vil I have et tegn. OK, så skal I få et tegn. Jeg ER tegnet.”

“Jeg er tegnet” – Jesus

Jesus sagde med andre ord: “Jeg er tegnet“.

Jesus er selve dét tegn fra Gud, vi har fået.

Jesus er det tegn, vi har fået fra Gud om at han er til: Jesus kom her mirakuløst, han helbredte mirakuløst, og han genopstod fra de døde mirakuløst, for til Himmels igen mirakuløst, og gav os Helligånden mirakuløst.

Han prædikede om Guds rige, og så forlod han jorden igen.

Jesus var tegnet, Gud sendte.

Så tegnet er her allerede. Spørgsmål er, hvad du gør.

Jesus var tegnet – hvad gør du?

Jesus er altså det tegn, Gud har sendt. Et tegn på kærlighed, et tegn på tilgivelse. En mulighed for at komme ind i Himlen sammen med Gud, når vi dør. En hjælpende hånd fra Gud.

Jesus giver os mulighed for at blive frikendt for vores overtrædelser af hans bud, frikendelse for straffen for vores synder. Men du skal stadig vende dig fra din synd og ønske at leve anderledes. Ellers gælder Jesus’ offer ikke for dig.

Sådan bliver du frelst.

Skriv gerne i chatten, hvis du har spørgsmål, eller hvis du søger Gud.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *