Gud findes altså … VIRKELIGT!

Det handler ikke om hvad du tror, men hvem du møder.

Vi siger det bare til dig. Hvis du tror at Gud bare er en konceptuel størrelse, en krykke eller en usynlig ven, så er her en sandhed du kan tygge på: Gud findes altså virkeligt. Han er en virkelig person, han er verdens skaber og din eneste vej ud efter dette liv.

Nå, siger du måske. “Det tror jeg ikke på!”.

OK, så 😀 … man skal godt nok være ret æselstædig for at holde fast i påstanden om at Gud ikke er der – bare kig op i stjernehimlen en dag og spørg dig, hvor det kommer fra.

Men … det er faktisk ligemeget hvad du “tror”.

Problemet er, at din tro er ligegyldig. Hvis du fx. kører i den forkerte side i England og politiet stopper dig, så er det lige meget hvad du “troede”, der var rigtigt. Du får en bøde.

Sådan er det også med Gud.

Det væsen, du ikke troede fandtes (eller gjorde grin med), ham kommer du til at stå overfor den dag, du skal herfra. Der vil du stå ret alene med dine undskyldninger. De tæller ikke.

Gud vil den dag se på dig, og du vil se på ham. Og du vil forstå at han er en evig, hellig og almægtig Gud. Den dag vil du forstå, at du er skyldig, skyldig, skyldig – for han er god, og du er ikke.

Den dag vil du også forstå, hvorfor Gud skrev biblen. Det gjorde han for at fortælle løsningen på problemet i DETTE LIV, så du kan gøre noget ved det, inden det er for sent.

Så … Kom over i den rette side! Der er meget bedre at køre.

Ps. Retningsskiftet foregår gennem Jesus – en ret god gave, Gud gav os.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *