Gud er ikke ond – han er retfærdig!

Gud stoppede folkeslag, der brændte deres børn levende

Hvad er det største problem, mange har med Gud i det gamle testamente? At han er ond.

Mange tror fejlagtigt, at Gud i det gamle testamente er en ond, lunefuld, hævngerrig diktator og dukkemester, der i det gamle testamente udsletter hele folkeslag, fordi de ikke gør, som han siger.

Men sådan hænger det ikke sammen: Gud er ikke en ond, men en retfærdig Gud, som gjorde det gode: Han stoppede nogle af de mest depraverede morderiske kulturer, verden har set.

Det kan du læse mere om her.

Amoritterne brændte deres børn levende

En af de mest bestialske oldtidskulturer, verden har set, var amoritterne. De bliver udslettet af israelitterne i det Gamle Testamente – på Guds befaling.

Amoritterne var et solgud-tilbedende folkefærd, som dekapiterede eller brændte deres babyer levende som ofre til deres guder molok og Ba’al. Det er bevist arkæologisk.

Synes du, det var lunefuldt – eller bestialsk – af Gud at bekrige dette folkefærd?

Derefter ønskede Gud at etablerede sit folk i området Israel – gennem hvilket hans søn Jesus skulle komme – for at bringe fred og kærlighed til hele jorden.

Lyder det også ondt – eller lunefuldt?

Gud er ikke ond – men retfærdig

Gud er altså ikke en ond, lunefuld Gud. Han brugte sit folk Israelitterne til st bekæmpe et meget syndigt og morderisk folk, så han kunne etablere et retfærdigt rige på en jord, der var blevet ond.

Gud stoppede andre, morderiske kulturer

Dette er blot en del af de folkeslag, som israelitterne på Guds befaling nedkæmpede for at indtage indtage det land, han ønskede at give dem.

Disse folkeslag var tilsvarende onde og levede i depraverede, satans-tilbedende kulturer, der ofrede børn levende til deres guder.

Hvad så med de ægyptiske børn, der døde af plagerne?

Et andet argument er, at Gud sendte plagerne over Ægypten, hvor mange mistede livet.

Men det gjorde Gud, fordi hans folk var holdt slaver gennem 400 år, og Farao havde også myrdet alle de hebræiske drengebørn. Han havde derefter givet faraoen mange advarsler til at frigøre hans folk.

Er Jesus den eneste vej til Gud?

Ja, Jesus er den eneste vej til Gud. Alle andre guder og personer leder os væk fra sandheden. Jesus er den eneste, der kan frelse os fra at komme i Helvede og give os adgang til Guds rige, Himlen.

Jesus var Guds eneste søn. Han blev født mirakuløst af en jomfru. Fordi Gud elsker dig, lod han Jesus dø på et kors, så Gud kan vinde dig tilbage. Det er muligt, fordi Jesus som den eneste levede et syndfrit liv. Derfor kan kun hans død dække over din synd.

Det kan du læse om her: Hvorfor Jesus?

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *