Kampen er kun halvt færdig

Hvordan er Gud? Han tilgiver alt, han giver dig en chance til, og han tror på dig.

Hvordan er Gud? Han tilgiver alt, han giver dig en chance til, og han tror på dig.

En sand historie

På nytårsdag i 1929 spillede Georgia Tech en ikonisk amerikansk fodboldkamp mod Californiens universitet. I 1. halvleg var der en spiller, der opsamlede en løs bold og i forvirringen løb den forkerte vej. En medspiller tacklede ham lige før han scorede et touchdown mod sit eget team. I pausen sad alle spillerne i omklædningsrummet og ventede på at høre, hvad træneren ville sige. Den unge mand sad alene, puttede et håndklæde over hovedet, og græd. Da holdet var klar til at gå tilbage på banen til 2. halvleg overraskede træneren dem alle ved at annoncere, at de spillere, som startede i første halvleg, også skulle spille i anden halvleg. Alle spillerne gik ud, men ikke den unge mand. Han ville ikke flytte sig. Træneren kiggede tilbage og kaldte på ham, og så at mandens kinder var våde af en stærk mands tårer.

Spilleren sagde “Træner, jeg kan ikke. Jeg har ødelagt dig, jeg har ødelagt mit hold, jeg har ødelagt mig selv. Jeg kan umuligt gå ud på det stadium igen.”

Men træneren lagde sin hånd på hans skulder og sagde “Roy, rejs dig op. Kampen er kun halvt færdig.

Sådan er Gud

Det er er et meget godt billede på, hvordan Gud er.

Kampen er kun halvt færdig: Uanset hvad du har gjort, så tilgiver han det. Han erstatter dig ikke med andre. Han tror på dig, og han lader dig spille kampen færdig.

Spørgsmålet er, om du rejser dig fra bænken? Sådan gør du.

Gud velsigne dig.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *