Der er over hele verden mange vidnesbyrd og historier om muslimer, der kommer til at tro på Jesus. Det sker gennem drømme og visioner, hvor de kommer til forståelsen af, at Jesus ikke bare var en profet, men at Jesus var Guds eneste søn, som døde for alle – også muslimerne – og genopstod. 

På denne side har vi samlet en række forskellige vidnesbyrd om dette.

Muslimer fortæller om at møde Jesus

En muslim møder Jesus i drømme og forklarer, præcist hvordan Jesus ser ud. Han har også samtaler med ham – hør ham fortælle det selv:

Tidligere muslim, Kalam Saleem, fortæller om sit møde med Jesus:

Islamisk imam prædiker om Allah og begynder at undre sig over passagerne om Jesus i Koranen. Og han finder ud af, at Jesus ikke er som de andre profeter:

Muslim sat fri fra Islam:

Iransk muslim møder Jesus:

ISIS terrorist møder Jesus:

ISIS leder, “Prince of ISIS” kommer til Jesus:

Er Jesus den eneste vej til Gud?

Ja, Jesus er den eneste vej til Gud. Alle andre guder og personer leder os væk fra sandheden. Jesus er den eneste, der kan frelse os fra at komme i Helvede og give os adgang til Guds rige, Himlen.

Jesus var Guds eneste søn, som blev født mirakuløst af en jomfru. Fordi Gud elsker dig lod han Jesus dø på et kors, så han kan vinde dig tilbage. Det er muligt, fordi Jesus som den eneste levede et syndfrit liv. Derfor kan kun hans død dække over din synd.

Det kan du læse om her: Hvorfor Jesus?

Hjælp andre til Gud! Giv 100 kr, så får 1.500-2.000 danskere budskabet om Jesus.

Send nu til MobilePay 1206LR.

Mest læst på Jesusfrelser.dk lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig