Lever man kun én gang, eller findes reinkarnation?

Lever vi kun een gang, eller kommer vi tilbage på jorden i en ny person? Det kan du læse mere om her.

Et vigtigt spørgsmål mange stiller sig er, om vi lever een gang eller flere. Om der kun er dette liv her på jorden, eller om vi “starter igen” i en ny krop.

Dette vigtige spørgsmål vil vi se på i denne artikel.

Vi har ét liv, så kommer dommen

Hvis vi skal besvare spørgsmålet, så lad os se på, hvad Gud siger, ikke hvad vi selv tror.

“Det er ethvert menneskes lod én gang at dø og senere blive stillet for Guds domstol.”

Hebræerbrevet‬ ‭9:27‬

Med andre ord siger Biblen, at vi kun lever een gang, og så skal vi møde Gud (læs hvad der sker her) og det vil blive afgjort, om vi kommer i himlen eller helvede.

Hvad så med dem, der fortæller historier om et tidligere liv?

Der findes historier om mennesker, der påstår at kunne huske detaljer fra et tidligere liv. Der er tre muligheder i denne forbindelse.

  • Enten er det noget, de bilder sig ind, altså noget psykologisk
  • Personen taler ikke sandt
  • Eller personen taler sandt, men har disse detaljer fra en dæmonisk indflydelse (spirituelle væsener), der har fortalt dem om dette liv igennem drømme eller syner. Dæmonerne kan nemlig sagtens have været hos denne tidligere anden person, og kender disse detaljer, da dæmoner er udødelige væsner. (Læs mere om dæmoner her)

Hvad hvis jeg selv mener at været reinkarneret fra en anden?

Hvis du selv mener at være reinkarneret fra et tidligere liv er du uden tvivl en oprigtig person, det mener dette, men dette betyder ikke, at du ikke kan være fanget i en løgn. Det sker for os allesammen, at vi bliver narret af Guds fjende, Satan.

For i sidste ende er tanken om reinkarnation en løgn fra Satan, der skal få os til at tro, at der kommer et liv senere, og vi derfor ikke behøver at tage stilling nu. Men det gør vi, og det gør du også.

Derfor er det også for dig enten en psykologisk indbildning eller en dæmonisk kraft, der giver dig viden om et tidligere liv.

Løsningen er Jesus

Løsningen på problematikken omkring reinkarnation er Jesus. Han var Gud, der kom som menneske herned på jorden, blev korsfæstet, men genopstod, da døden ikke kunne holde ham, fordi han var syndfri.

Hvis du sætter din lid til ham og bliver født påny rent spirituelt (sådan gør du), så kan du også opleve det evige liv med Gud. Uden ham er du fortabt, og kommer i helvede.

Med Jesus får du et liv mere

Med Jesus får du et liv mere. Med ham får du en evig krop, der ikke kan forgå, når du skal herfra en dag.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *