Når vi dør skal vi alle møde Gud og stå til regnskab overfor det liv vi har levet.

Om vi kommer i himlen eller helvede afhænger ikke af, om vi har været et godt menneske. Nej – adgangen til Himlen afhænger af vores forhold til Jesus – og om vi troede på og fulgte den person, Gud sendte for at tage straffen for vores synder.

Den vigtigste sandhed i livet er, at uden Jesus er vi fortabte og kommer i Helvede – med Jesus er vi lovet evigt liv med Gud i Himlen. Læs også Sådan bliver du frelst.

Kan man selv vælge – eller vælger præsten?

Der findes ikke en autoriseret liste over begravelses salmer. Der er en række salmer og sange, der er populære til begravelser – men det er i sidste ende din opgave sammen med præsten at vælge de salmer eller sange, der skal synges til begravelsen eller bisættelsen.

I sidste ende er det præsten, der beslutter sangene til begravelsen, men han eller hun vil ofte tage dig med på råd, når der vælges sange.

10 mest populære begravelses salmer

Her er en liste over de mest populære begravelses salmer, der spilles i Folkekirken i Danmark:

  • Sorrig og glæde
  • En rose så jeg skyde
  • Befal du dine veje

Jeg vil også i Himlen, når jeg dør. Hvad gør jeg?

Om du kommer i Himlen, når du dør afhænger af dit forhold til Jesus. Han døde for os, så vi kan finde fællesskab med Gud og få tilgivelse for vores synder.

Frelsen – kun ved Jesus

Biblen fortæller, at mennesket syndede mod Gud og blev smidt ud af Paradisets have. Der lever vi nu – adskilt fra Gud, i verden med dens sygdomme og ondskab. Kun gennem Jesus kan vi komme tilbage til Gud, når vi i troen på hans søn Jesus vender os fra vores synd, bliver døbt til Jesus og modtager helligånden. Det er den eneste vej i Himlen. Gud velsigne dig.

Hjælp andre til Gud! Giv 100 kr, så får 1.500-2.000 danskere budskabet om Jesus.

Send nu til MobilePay 1206LR.

Mest læst på Jesusfrelser.dk lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig