Det er ATEISTERNE, der er imod videnskaben

Mange har fejlagtigt den opfattelse, at kristne der tror på Gud og Biblen er imod videnskab.

Men sådan hænger det ikke sammen i virkeligheden.

Kristne er ikke imod videnskaben, vi ved Gud skabte den og dens love. I stedet er det ateisterne, der i deres forsøg på at undgå Gud har uvidenskabelige og usandsynlige forklaringer på verden omkring os.

Det kan du læse mere om her.

Ateisternes forklaringsproblemer

Ateisternes videnskabelige forklaringsproblemer er mange. Her er blot 7 af dem

  1. Ateisterne har den uvidenskabelige forklaring, at verden kom ud af ingenting. Termodynamikkens første lov siger det omvendte – at alting har en årsag.
  2. Ateisterne har den uvidenskabelige og udokumenterede påstand, at liv kom ud af ingenting – eller ind på en komet.
  3. Ateisterne har ingen forklaring på hvordan DNAs 65 millioner nøjagtige og geniale sekvenser kunne opstå tilfældigt. Sandsynligheden for dét er ligeså lille som at en eksplosion i en bogpresse skaber et opslagsværk.
  4. Ateisterne kan ikke forklare, hvordan makro evolution skulle virke – at ny information kan skabes ved mutation så arter kan blive mere komplekse. Mikroevolution – at DNA har information til at skabe forskelligheder og tilpasning for den enkelte art – fx hundes forskelligheder – tror kristne også på.
  5. Ateisterne kan ikke forklare det faktum, at sandsynligheden for at Jorden har betingelser for at liv overhovedet kan være her, er meget, meget, meget lille. Vores verdens ligevægtstilstand er et mirakel
  6. Ateisterne bruger tilfældige, men bekvemme “meteorer” til at forklare månens eksistens og dinosaurernes udryddelse. Alle videnskabsfolk er enige om at dinosaurerne døde ved en “altomfattende vandkatastrofe”. Hvad mon det kan være?
  7. Ateister kan ikke forklare hvor vand er kommet fra. Her bruger de igen meteoritter som forklaring. Dem skal der godt nok have været mange af – og hvor kom isen på dem i øvrigt fra? – Vi kristne ved godt hvor vandet kommer fra.

Så husk – kristne er ikke imod videnskaben. Ateisterne er.

Kristne er ikke imod videnskab

Når vi ser på Guds eksistens – som godt kan bevises – så er der en vigtig forudsætning: Du skal være åben, og lade beviserne tale for sig selv.

For ellers så kan selv de mest stærke, videnskabelige argumenter ikke overbevise dig. Så er det fordi du ikke vil have, at Gud eksisterer. Fordi hvis Gud findes, så tvinger det dig til at blive konfronteret med din synd, og så skal du vende dig fra den.

Det gør nemlig ondt at indrømme overfor Gud, at man tog fejl. Men man kommer også i himlen af det. Læs mere

Videnskabelige beviser for, at Gud findes

Her er 20 beviser for, at Gud findes.

Nogen af disse er af videnskabelig natur, hvor vi gennem observationer i naturen, fysikken eller statistiske udregninger kan finde frem til vores skaber. Her er de:

Og der er endnu flere beviser på denne side.

Giv mig flere beviser!

Er du stadig ikke overbevist? Vil du se flere beviser?

Så er problemet ikke beviserne. Det er dig. Læs mere her.

Jeg tror på Jesus, hvad gør jeg?

Hvis du tror derimod tror på, at Gud er til – hvilket Gud kan bruge til noget – så tegner der sig en lys fremtid for dig.

Læs sådan kommer du i himlen.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *