Biblen passer. Det hele er sandt.

Vidste du, at det faktisk er muligt at finde ud af livets store spørgsmål?

Vidste du, at du kan få svar på hvordan verden blev skabt, hvor vi kommer fra, hvad meningen med livet er – og kende vores skæbne?

Så læs videre, for svaret er lige om hjørnet. Det hele står nemlig i Biblen.

Det kan du læse mere om her.

Det hele er sandt.

Når vi læser Biblen kan man blive i tvivl om, om det er den eneste kilde til sandhed. De andre religioner må da også have deres ret? Måske er der også noget rigtigt og sandt dér?

“Desværre” nej. Alle andre religioner leder dig på afveje. Kun kristendommens fortælling er den eneste sandhed.

Sandheden kommer kun fra Biblen, og det gælder også de vigtigste spørgsmål her i livet – fx. omkring skabelse, oprindelse, mening og skæbne.

Også dét med Adam & Eva, Noahs ark og … ?

Vi er alle skabt af Gud. Han startede med at lave en mand, og så en kvinde til ham. Der gik ikke ret længe, så lavede vi ballade (fordi Gud gav os fri vilje). Synd og død kom ind i verden, og vi blev flere og flere. Til sidst fortrød Gud det hele og vaskede jorden ren med en syndflod – kun Noah og hans familie overlevede. Fordi de lyttede til Gud og byggede en båd.

Alle mennesker stammer fra Noahs efterkommere. Også dig. Noahs søn Japeth fik sønnerne Gomer og Askenazi. De tog mod nord og erobrede bla. Danmark. Derfor hedder det “skandinaverne”. De andre efterkommere tog andre steder hen og befolkede jorden. Alle mennesker idag stammer fra dem.

Biblen er sand – også om himmel og helvede

Hvad biblen fortæller om himmel og helvede passer også. Gud har givet os denne jord, og givet os en fri vilje. Men vi har syndet imod ham, og har brug for en frelser.

Hans navn er Jesus.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *