Det vigtigste, du kommer til at læse i dit liv

Hvis du er blandt dem, der ikke tror på Gud, tror på noget udefinerbart “mellem himmel og jord”, eller bare tvivler lidt på det hele, så er her et budskab til dig. Det er helt sikkert det vigtigste, du kommer til at læse i hele dit liv her på jorden.

Verdens vigtigste budskab

Når man dør kommer vi alle til at stå foran Gud – den eneste Gud der findes – uanset hvem eller hvad man troede på. Den dag vil vi blive straffet for vores synder imod Gud. Ét lovbrud betyder, at vi har brudt alle Guds love. En enkelt løgn er nok. Ingen er perfekt. Du vil blive dømt til døden, og du kommer i Helvede. Medmindre.

Den gode nyhed

Den gode nyhed er, at Gud sendte sin søn Jesus, der levede det perfekte liv, vi ikke kan finde ud af at leve. Og så blev han korsfæstet. Og genopstod, fordi han var Gud selv. Det betyder, at du også – selv med dine fejl – på dommens dag kan blive frikendt, hvis du hører ind under Jesus. Han er din frelser, hvis du vil have, at han er det. Du skal tro på ham, døbes til han, og følge ham resten af livet. Så kommer du i Himlen.

Du må ikke falde fra

Det er vigtigt, at du holder fast i Jesus og ikke selv falder fra. Han forlader ikke dig, men du skal selv leve i omvendelse fra synd og følge Gud. Biblen fortæller igen og igen, hvordan vi skal blive hos Gud for at få evigt liv.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *