Jeg vil gerne døbes – hvad gør jeg?

Hvis du tror på Jesus, har valgt at følge ham, og ønsker at lægge synden bag dig, er du klar til at blive døbt. Men hvordan gør man? Ved du ikke hvad dåben er, så kan du læse om det her: Hvad er dåben?

Alle kristne kan døbe dig

Det er vigtigt du forstår, at du behøver ikke at være en præst, der døber dig. Dåben er med tiden blevet til en historisk tradition, som kun bestemte kunne udføre, fordi det førte til medlemsskab i en kirke, men det er ikke det, som den rigtige dåb går ud på. For at blive rigtigt døbt skal det blot være en anden kristen, der forstår hvad det går ud på.

Kan jeg blive døbt med det samme?

Ja. Du kan godt blive døbt med det samme. I biblen blev de nye disciple døbt samme dag som de kom til tro. Det kan du også blive. Du kan blive døbt i dag, og hvis du er parat til at lægge dit gamle liv bag dig.

Hvad gør jeg?

Hvis du ikke kender nogen kristne, eller kirker, der kan døbe dig med det samme, kan du kontakte os her på siden. Så kan du blive hjulpet med at blive døbt hurtigst muligt. Det gælder uanset hvor du bor i Danmark. Kontakt Jesusfrelser.dk her

Dåb
Hvis du ønsker at blive døbt er det ikke så kompliceret, som man nogengange gør det til. Du skal bare finde nogen kristne, som forstår, hvad det går ud på. Det behøver ikke at være en præst, med mindre du vil døbes for at blive medlem i en kirke. Men det er ikke hvad dåben går ud på. Dåben er noget du gør i forhold til Gud.
Del siden med andre: