Hvad gør Gud med de aborterede børn?

Hvad sker der med aborterede børn? Kommer de i himlen?

Ved abort forstår man en proces, hvor man ved indtagelse af medikamenter eller ved kirurgisk indgreb frivilligt afbryder en uønsket graviditet. Under processen dræbes fosteret, når det udstødes medicinsk eller fjernes med instrumenter. Fosteret er et tidligt barn, der er på vej ind i verden.

Men hvad sker der egentlig med dette barn i forhold til det evige liv?

Barnet lander trygt i Guds evige rige, da det var uskyldigt. Det kan du læse mere om her.

Gud tager imod de aborterede børn

De aborterede børn modtages af Gud og kommer ind i hans rige, når de dør. Det er der en rigtig god grund til:

Aborterede børn er uden skyld. De nåede ikke engang at komme ind i denne verden, får de blev dræbt. De nåede ikke at høre evangeliet, de nåede ikke at høre om Gud, og de fik ingen chance.

Gud er retfærdig.

Derfor frelses disse børn.

Du må ikke slå ihjel

Der er mange argumenter imod abort, men det er også objektivt moralsk forkert. Biblen fortæller mange steder, at vi som mennesker ikke må tage kontrollen over andre menneskers liv. Den vigtigste passage er i de 10 bud:

Du må ikke begå drab.

Gud, 2. Mosebog 20:13

Biblen fortæller også, at kun Gud er herre over liv og død – og at han vil dømme os, når vi skal herfra:

“Det er ethvert menneskes lod én gang at dø og senere blive stillet for Guds domstol,”

Hebræerbrevet 9:27

Der står ikke “menneskets” domstol i Biblen. Det står Guds domstol. Vi har ikke selv ret til at stille et menneskefoster for vores domstol og beslutte, at det skal dø, fordi det ikke er “det rigtige tidspunkt” i vores liv, eller fordi vi ikke “ønsker” barnet.

Abort er drab

Når vi ved abort ødelægger et levedygtigt menneskefoster er det et liv, der er på vej. Et liv, vi gør os herre over. Det har vi ingen ret til. Det er drab.

Heldigvis er der en god nyhed. Du kan blive tilgivet af Gud, hvis det er noget, du har gjort. Og hvis du overvejer at få foretaget en abort, er det aldrig for sent at ombestemme sig.

Der er tilgivelse i Jesus

Hvis du er blandt de kvinder eller mænd, der har fået foretaget eller besluttet en abort skal du vide, at der er tilgivelse til dig. Gud kan tilgive dig for alting, selv for mord.

Da Jesus døde på korset tog han straffen for alle synder – ikke bare hvis vi har bandet, løjet eller set på pornografi – men også hvis vi har været delagtige i at myrde et andet menneske.

Læs mere her: Tilgivelse

Sådan bliver du frelst: Læs mere

Abort – en virkelig, virkelig dårlig idé

Der er absolut ingen grund overhovedet til at få foretaget en abort. Alt omkring det er forkert, og det er noget, du kommer til at fortryde resten af dit liv.

Vi vil på det kraftigste anbefale dig at lade være.

Har du behov for at tale med os omkring hvorfor, eller hvad du skal gøre, kan du altid skrive i vores online chat og tale med en præst. Man kan også kontakte et sted som Abortlinien.dk, der har professionelle rådgivere.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *