“Biblen er fuld af fejl” – NEJ, den er ej

Biblen har ikke fejl - men mirakler. Vælger du at tro på dem?

Mange tror fejlagtigt, at man ikke kan stole på Biblen, fordi den efter disse menneskers eget udsagn er “fuld af fejl”. Og hvordan kan man stole på noget, som ikke er nøjagtigt?

“Jeg stoler ikke på, hvad der står i Biblen. Det er jo bevist, at meget af det ikke er sandt. Biblen er fuld af fejl.”

Typisk holdning fra mange mennesker

Problemet med dette udsagn er, at det ikke er sandt. Biblen er ikke fuld af fejl. Biblen er faktisk et meget nøjagtigt, historisk dokument.

Nej, det handler om man tror på Guds mirakler – og det handler om tro, ikke om nøjagtighed.

Det kan du læse mere om her.

Det hele er sandt.

Når vi læser Biblen kan man godt blive i tvivl om, om det er den eneste kilde til sandhed. De andre religioner må da også have deres ret? Måske er der også noget rigtigt og sandt dér?

“Desværre”, men nej. Alle andre religioner leder dig på afveje. Kun kristendommens fortælling er den eneste sandhed.

Sandheden kommer fra Biblen, og det gælder også de vigtigste spørgsmål her i livet – fx. omkring skabelse, oprindelse, mening og skæbne.

Også dét med Adam & Eva, Noahs ark og … ?

Vi er alle skabt af Gud. Han startede med at lave en mand, og så skabte Gud en kvinde til manden. Der gik ikke ret længe, så lavede vi ballade – fordi Gud gav os fri vilje. Med de fejl Adam & eva gjorde, kom synd og død kom ind i verden. Vi blev flere og flere. Til sidst fortrød Gud det hele og vaskede jorden ren med en syndflod. Kun 8 personer – Noah og hans familie overlevede. De overlevede, fordi de lyttede til Gud og byggede en båd.

Da de kom ud af arken begyndte de at formere sig.

Alle mennesker stammer fra Noahs efterkommere. Også dig. Noahs søn Japeth fik sønnerne Gomer og Askenazi. De tog mod nord og erobrede bla. Danmark. Derfor hedder det “skandinaverne”. De andre efterkommere tog andre steder hen og befolkede jorden. Alle mennesker idag stammer fra dem. Himmerland i Jylland – Cimbria – mener man er navngivet efter Gomer.

Biblen er sand – også om himmel og helvede

Hvad biblen fortæller om himmel og helvede passer også. Gud har givet os denne jord, og givet os en fri vilje. Men vi har syndet imod ham, og har brug for en frelser.

Hans navn er Jesus.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *