Bliv helbredt for skizofreni

Depression er en lidelse, der plager en stor del af danskerne. Men det er faktisk muligt at blive fri for depression. Læs hvordan.

Da Jesus døde på korset var det ikke kun for, at vi kan komme i Himlen, når vi dør. Der blev også skabt mulighed for, at vi kan blive helbredt for sygdom.

Er du selv een af de danskere, der lider af skizofreni? Det er en alvorlig og ødelæggende psykologisk lidelse, der plager rigtig mange danskere. Man mener, at omkring 40.000 danskere har skizofreni – og det er ikke noget, man antydigt kan helbredes for (det kan dulmes med behandling). Men vidste du, at det er muligt at blive fri og helbredt ved Guds hjælp?

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan man kan blive helbredt for skizofreni, og hvad du helt konkret kan gøre, hvis du lider af skizofreni – eller kender nogen, der gør.

Vi kan nemlig bede for dig allerede i dag, og måske kan du opleve dit eget mirakel.

Skizofreni kommer ikke fra Gud

Det er vigtigt at forstå, at skizofreni ikke kommer fra Gud. Det er ikke Gud, der “tillader” en sådan psykologisk lidelse, og Han straffer os ikke med det. Gud er god, og Han ønsker at se os lykkelige.

Det er tværtimod Guds modstander Satan, der er “forfatteren” til skizofreni. Det er på grund af hans indflydelse og synden i verden, at man får skizofreni, som er en dæmonisk lidelse. Læs mere om hvorfor der er sygdom og ondt i verden.

Skizofreni kommer fra Satan

Guds fjende hedder Satan, og han har en plan. Planen er at knække dig. Det bruger han blandet andet skizofreni til.

Satans højeste ønske er at du tror, at du ikke er noget værd, og at ingen mennesker elsker dig. Han vil gerne få dig til at tro, at Gud ikke findes, og måske endda få dig til at forbande Gud pga. sygdommen. Satan ved nemlig, at du ikke har noget håb, hvis du afviser Gud.

Hvis du vælger at lytte til Satan bliver din skizofrenien kun værre. Men med Gud er der en vej ud.

En vej til helbredelse – også for skizofreni.

Vejen til helbredelse – Guds kraft

Gud sendte sin søn Jesus og lod ham dø på et kors, fordi han elsker dig. Jesus kom, fordi Gud ønsker at redde dig fra straffen for dine synder og helbrede dig for skizofreni. Læs mere

Det kan godt være, at det ikke er muligt at helbrede skizofreni i følge psykologerne. Men heling blev på overnaturlig vis gjort muligt ved dét, som Jesus gjorde på korset. Gud er altings skaber, og alting er muligt for ham – selv det umulige. Biblen fortæller, at Gud gjorde muligt gennem Jesus:

“Vi troede, at hans lidelser [på korset] var Guds straf. Men det var vores sygdomme, han tog på sig, vores lidelser han bar.”
– Esajas bog, 53:4

Derfor kan du blive helbredt for skizofreni ved bøn i Jesus’ navn.

Løsningen er Jesus

Jesus er den højeste autoritet i den åndelige verden, og i Ham er der kun fred, kærlighed og lys.

Når kristne beder for en skizofren person i Jesus’ navn (Jesus, som tog vores sygdom på sin krop), er dæmonerne nødt til at lystre, og dæmonerne skal forsvinde. Det eneste Gud skal bruge er tro fra dén, der beder.

Det er ligemeget hvilken slags skizofreni, der er tale om. Det er det samme for Gud. Han skal ikke anstrenge sig specielt, fordi det er dybt, ligger langt tilbage eller vi slet ikke kender årsagen. Han lavede universet bare ved sit ord – tror du så ikke, at han kan helbrede dig for disse dæmoner? Læs mere

Det eneste du skal gøre er at søge bøn.

3 konkrete ting, du kan gøre lige nu for at søge helbredelse

Der er altså mulighed for, at du finder frihed og helbredelse fra sygdom ved at søge bøn i dag. Her er 3 konkrete ting, du kan gøre:

  1. Find nogen kristne i en kirke nær dig, der tror på helbredelse ved bøn. Det er vigtigt, at det er en kirke, der tror på en levende Jesus, som helbreder idag.
    Tip: Det er ikke altid din lokale folkekirke.
  2. Tag kontakt til nogen helt almindelige bibeltro kristne, der tror på en levende Jesus, hvis du altså kender nogen. Bønnen behøver nemlig ikke foregå i en kirke. Det eneste der kræves er, at en kristen, som har Helligånden, beder for dig – i tro på Jesus.
  3. Du kan også kontakte os her på siden. Vi kan bede for dig gennem chatten, over facebook eller hvordan du ellers vil kontaktes. Du kan også skrive en mail.

Note: Tager du medicin skal du fortsætte med det, indtil en læge siger du er helbredt for skizofreni. Med Jesus er det muligt!

Helbredelse for alle sygdomme

Der er helbredelse for alle sygdomme i Jesus. Der er ingen sygdomme, Gud ikke kan kurere. Læs mere her

Se eksempler på helbredelse ved Guds kraft

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *