Derfor er abort en synd

Mange tror fejlagtigt, at man gerne må vælge en abort. Men det er en alvorlig synd imod Gud.

Vi lever i en verden, hvor vi har taget kontrollen over liv. Alene i vores lille, “idylliske” land Danmark slår vi ca. 15.000 forsvarsløse, levedygtige menneskefostre ihjel om året. De fleste mennesker får foretages en abort, fordi manden, kvinden eller begge parter ikke ønsker barnet på dette tidspunkt i deres liv.

Men hvorfor er abort egentlig en synd? Og hvordan kan man blive tilgivet?

Det kan du læse mere om her.

Du må ikke slå ihjel

Biblen fortæller mange steder, at vi som mennesker ikke må tage kontrollen over andre menneskers liv. Det står mange steder i Biblen, men den vigtigste passage er i de 10 bud:

Du må ikke begå drab.

Gud, 2. Mosebog 20:13 (Det 6. af 10 bud),

Læse mere her: Det 6. bud – du må ikke begå drab eller læs alle 10 bud.

Gud er dommer over liv og død – ikke mennesket!

Biblen fortæller også, at kun Gud er herre over liv og død og har dommen. Vi mennesker har ikke lov:

“Det er ethvert menneskes lod én gang at dø og senere blive stillet for Guds domstol

Hebræerbrevet‬ ‭9:27‬

Læg mærke til, at der ikke står “menneskets” domstol. Når det handler om abort kan vi mennesker altså ikke stille et levende menneskefoster for vores egen “domstol” og beslutte, at barnet skal dø, fordi det ikke er “det rigtige tidspunkt” i vores liv, eller hvad argumentet måtte være.

Husk: Abort er mord

Når vi vælger abort ødelægger vi et levedygtigt menneskefoster. Det er det et liv, der er på vej. Det er et menneskeliv, vi gør os herre over. Det hedder drab, og det er en synd i Guds øjne, som han hader.

Men … hvad så hvis man har begået denne synd, og søger tilgivelse?

Der er tilgivelse i Jesus

Heldigvis er der tilgivelse at finde, hvis du siger “nej” til denne synd og vælger at gøre tingene på Guds måde fremover.

Så … hvis du er blandt de kvinder eller mænd, der har fået foretaget eller hjulpet andre til at beslutte en abort skal du vide, at der er tilgivelse til dig. Gud kan tilgive dig for alting, selv for mord.

Da Jesus døde på korset tog han nemlig straffen for alle synder – ikke bare hvis vi har bandet, løjet eller set på pornografi – men også hvis vi har været delagtige i at myrde et andet menneske. Der er ingen grænse for, hvad Gud kan tilgive, fordi hans søn Jesus tog straffen for alle synder – hvis du tror på ham.

Der er tilgivelse til dig i dag. Vend dig fra denne alvorlige synd, bed Jesus om tilgivelse – og bliv frelst til et helt nyt liv for Gud – og et evigt liv i himlen.

Gud velsigne dig.

Sådan bliver du frelst: Læs mere

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *