Hvad betyder “At skille fårene fra bukkene”?

Jesus er den eneste vej til himlen - uden ham er vi alle fortabte. Gud gav sin søn så du kan opleve frihed, helbredelse og få evigt liv.

Du kommer ikke i himlen pga. din babydåb. En ægte tro på Jesus er opskriften! Skriv anonymt og forstå mere. Chat 08-22 med en præst.

Du har nok hørt udtrykket “at skille fårene fra bukkene“.

Men ved du ved det betyder? Ved du, at du selv er en af de to, uanset hvad du tror på?

En dag vil vi alle blive spurgt om vi forsøgte at gøre verden tilfreds eller Gud tilfreds, og der vil du finde ud af, hvilken af de to, du tilhører.

Dit stærkeste argument duer ikke

Og Gud kan man ikke gøre tilfreds gennem egne gerninger. Man kan ikke følge gamle damer over vejen eller give til de fattige i Afrika og have et stærkt argument, når man står foran Gud. Det betyder ikke noget, for vi har alle løjet overfor Ham, der gav os liv.

Den eneste gyldige betaling

Han kommer til at se på, om vi fulgte den søn, han sendte; den eneste gyldige betaling for hvad vi har gjort. Han opdeler ikke de gode fra de mindre gode. Han deler følgerne af Jesus fra resten.

Fårene og bukkene

Det er det, der menes at skille fårene fra bukkene.

Fårene, det er følgerne af Jesus, hyrden.

Bukkene, det er dem der sagde “Nej tak, jeg kan godt selv”.

Læs også Gode mennesker kommer ikke i himlen.

Frelsen – kun ved Jesus

Biblen fortæller, at mennesket syndede mod Gud og blev smidt ud af Paradisets have. Der lever vi nu – adskilt fra Gud, i verden med dens sygdomme og ondskab. Kun gennem Jesus kan vi komme tilbage til Gud, når vi i troen på hans søn Jesus vender os fra vores synd, bliver døbt til Jesus og modtager helligånden.

Det er den eneste vej i Himlen.

Gud velsigne dig.

Babydåb og konfirmation er ugyldigt overfor Gud. Han ser kun på, om du rigtigt tror på – og følger – Hans søn, Jesus. Læs mere eller Chat med en præst.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *