Vil du i Himlen, når du dør? Så skal du vende dig fra synd som løgn, tyveri, drukkenskab og sex udenfor ægteskabet. Kun JESUS frelser … Læs mere

Du har nok hørt udtrykket “at skille fårene fra bukkene“.

Men ved du ved det betyder? Ved du, at du selv er en af de to, uanset hvad du tror på?

En dag vil vi alle blive spurgt om vi forsøgte at gøre verden tilfreds eller Gud tilfreds, og der vil du finde ud af, hvilken af de to, du tilhører.

Dit stærkeste argument duer ikke

Og Gud kan man ikke gøre tilfreds gennem egne gerninger. Man kan ikke følge gamle damer over vejen eller give til de fattige i Afrika og have et stærkt argument, når man står foran Gud. Det betyder ikke noget, for vi har alle løjet overfor Ham, der gav os liv.

Den eneste gyldige betaling

Han kommer til at se på, om vi fulgte den søn, han sendte; den eneste gyldige betaling for hvad vi har gjort. Han opdeler ikke de gode fra de mindre gode. Han deler følgerne af Jesus fra resten.

Fårene og bukkene

Det er det, der menes at skille fårene fra bukkene.

Fårene, det er følgerne af Jesus, hyrden.

Bukkene, det er dem der sagde “Nej tak, jeg kan godt selv”.

Læs også Gode mennesker kommer ikke i himlen.

Frelsen – kun ved Jesus

Biblen fortæller, at mennesket syndede mod Gud og blev smidt ud af Paradisets have. Der lever vi nu – adskilt fra Gud, i verden med dens sygdomme og ondskab. Kun gennem Jesus kan vi komme tilbage til Gud, når vi i troen på hans søn Jesus vender os fra vores synd, bliver døbt til Jesus og modtager helligånden.

Det er den eneste vej i Himlen.

Gud velsigne dig.

Har du spørgsmål om Jesus? Han er den eneste vej til Himlen. Han kan frelse dig, helbrede dig og sætte dig fri. Sådan bliver du frelst

Mest læst lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig