Har Gud det fint med incest og pædofili? NEJ! (Læs hvorfor)

Det var altså ikke Gud, der var ond - det var Farao, der var stædig.

For nylig fik vi en usand, noget misforstået påstand i en facebook kommentar:

“En der har det fint med pædofili og incest – dér springer jeg over!”

Kommentar på facebook

Den vil vi gerne adressere, fordi den repræsenterer en misforstået, ofte gentaget usand påstand om Gud: At han støtter incest.

Gud støtter ikke incest. Gud er imod incest – faktisk var han den første, der gav menneskerne et konkret forbud imod det. Og der er også en forklaring på dét med Adam og Eva, hvis børn jo måtte have fået børn med hinanden – eller hvad?

Det kan du læse mere om her.

Gud er imod incest

Incest i Bibelen henviser til seksuelle forhold mellem visse nære slægtskabsforhold, som er forbudt i den hebraiske bibel.

Disse forbud findes overvejende i Tredje Mosebog 18:7-18 og 20:11-21, men også i Femte Mosebog.

Gud er imod incest – og forbyder det helt konkret.

Gud var også den første, der nedsatte et sådant forbud. Det kommer faktisk fra ham: Det nedfældede forbud i jødernes bibel er det første historiske eksempel på en lov IMOD incest!

Hvad så med Adam og Eva – deres børn fik da børn med hinanden?

Det er rigtigt, at Adam og Evas børn måtte have fået børn med hinanden, ellers kunne slægten jo ikke have været kommet videre. Der var jo ligesom ikke andre at få børn med!

Men de første mennesker begik ikke incest – for det var de eneste mennesker, der fandtes på jorden på det tidspunkt. At de fik børn med hinanden var den eneste måde, den menneskelige race kunne vokse på.

Man kan desuden formode, at menneskernes gener i de første generationer var så rene, at mutation og dermed vanskabning ikke var en risiko i de første genetiske forplantninger.

Da det senere blev en risiko, og familietræet blev stort nok, så de ikke-nære kunne forplante sig med hinanden, nedsatte Gud et klart forbud mod incest.

Det giver på en måde god mening, hvis menneskeracen skulle blive til noget. Og det ønskede Gud.

Vi er alle i samme familie

I sidste ende er vi jo fra samme, helt store familietræ.

Incest forbyder seksuelle relationer med nære slægtninge. Og Gud er imod det.

Jesus er vejen til Gud

Vi stammer alle fra disse første mennesker – og Gud elsker dem alle. Men vi lever i en falden verden med synd og ondskab. Derfor sendte Gud sin søn Jesus, så vi gennem ham kan blive frelst og komme i Himlen, ikke helvede.

Læs hvordan du bliver frelst.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *