Gratis bøn – vi beder for dig. Alle sygdomme kan helbredes – intet er umuligt for Gud. Skriv anonymt ml. 08-22. Chat med en præst.

Du har nok hørt udtrykket at “Se skriften på væggen“.

Men er du klar over, hvad udtrykket egentlig betyder?

Det er lidt et gammeldags udtryk med betydningen “Forstå, hvad vej det går” eller “Det bliver tydeligt, at det ikke kommer til at gå godt“. Det er i den betydning, at de fleste bruger udtrykket.

Men faktisk har talemåden en dybere og langt mere alvorlig betydning, og det stammer fra noget, der faktisk skete en gang.

Det kan du læse mere om her

En historie fra Biblen

“Skriften på væggen” stammer fra en sand historie i biblen:

Kongen, hans embedsmænd, hans koner og medhustruer drak af dem, alt imens de skålede for deres afguder af guld og sølv, bronze og jern, træ og sten. Men pludselig kom en menneskehånd til syne, og den skrev noget på paladsets væg lige over for lysestagen. Da kongen så hånden, der skrev, blev han bleg som et lagen. Han var så skrækslagen, at hans knæ rystede, og hans ben dårligt kunne bære ham. – Daniel 5:4-6

Hvad skrev hånden så?

Der står: MENÉ, MENÉ, TEKÉL og PARSÍN.
MENÉ (talt) betyder: Gud har talt Deres riges dage og gjort ende på dem. TEKÉL (vejet) betyder: De er blevet vejet på Guds vægt og fundet for let. PARSÍN (delt) betyder: Deres rige skal deles mellem Medien og Persien.” – Daniel 5: 25-28

Med andre ord fortalte Gud kongen med skriften, at hans tid som regent var slut. Grunden var, at kongen ikke havde ydmyget sig overfor Gud, men været stolt og kun lyttet til sig selv.
Det er i øvrigt også fra samme passage i Biblen, at udtrykket “Vejet og fundet for let” stammer fra. Dette udtryk betyder, at man ikke har det format, Gud skal bruge.

Er du også stolt?

Vi kan bruge historien i vores eget liv. Er vi stolte overfor Gud? Fester vi løs, mens Gud forsøger at tale til os? Synder vi mens Gud har en anden plan for vores liv?

En dag kommer vi til at stå til regnskab overfor Gud og læse hans “skrift”, så at sige. Vi kommer til at høre hans dom. Er du klar?

Der er nemlig en god nyhed. Gud er så kærlig, at han gav mulighed for, at du kan bliver frikendt gennem Jesus.

Frelsen – kun ved Jesus

Biblen fortæller, at mennesket syndede mod Gud og blev smidt ud af Paradisets have. Der lever vi nu – adskilt fra Gud, i verden med dens sygdomme og ondskab. Kun gennem Jesus kan vi komme tilbage til Gud, når vi i troen på hans søn Jesus vender os fra vores synd, bliver døbt til Jesus og modtager helligånden.

Det er den eneste vej i Himlen.

Gud velsigne dig.

Deltag i gratis webinar om Gud: Findes Gud og hvem er han? Tilmeld dig her (Online anonymt møde på Zoom)

Mest læst på Jesusfrelser.dk lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig