Vidste du? Der er mere end 20 beviser for Gud og En barnedåb er ugyldig. Du skal tro på Jesus for at blive frelst.

Du har nok hørt udtrykket “svæve over vandene“.

Men er du klar over, hvad udtrykket egentlig betyder?

Det er et ældre udtryk med betydningen “En persons indflydelse er tilstede” fx. “Hans ånd svæver over vandene i artiklerne” og nogen bruger det som udtrykket “At nogen kan klare det hele“. Det er i den betydning, at de fleste mennesker kender udtrykket.

Men faktisk har talemåden en dybere og langt mere alvorlig betydning.

At svæve over vandene handler om, hvordan Gud skabte jorden, og det er en af de allerførste passager i Biblen.

Det kan du læse mere om her.

Et bibelsk udtryk

“At svæve over vandene” er den sande fortælling om, hvordan Gud skabte jorden.

I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene. Gud sagde: »Der skal være lys!« Og der blev lys.  Gud så, at lyset var godt, og Gud skilte lyset fra mørket.  Gud kaldte lyset dag, og mørket kaldte han nat. Så blev det aften, og det blev morgen, første dag. (1. Mosebog 1:1-5

Det fortæller altså om, hvordan Gud i starten skabte jorden – noget som videnskaben har forsøgt at forklare længe. Men her står der, hvad der skete.

  • Der var tomt og øde
  • Der var mørke
  • Guds ånd var tilstede (“svævede over vandene”)
  • Så kom Guds ord – og der blev liv

Guds ånd er tilstede, men mangler ordet

Passagen her fortæller på en skøn måde om, hvordan Gud skaber. Guds ånd er tilstede, og kan være tilstede længe uden at der sker noget. Men når Gud så taler – sker der noget.

Det svarer til at vi kristne i denne verden deler Guds ord. Uden ordet svæver ånden bare, uden at der sker noget. Biblen fortæller faktisk, at Gud har udgydt sin Ånd over alt kød. Men sker der noget? Det afhænger af, om hans ord bliver talt.

Hvilket ord? – spørger du måske.

Sandheden om Gud:

Frelsen – kun ved Jesus

Biblen fortæller, at mennesket syndede mod Gud og blev smidt ud af Paradisets have. Der lever vi nu – adskilt fra Gud, i verden med dens sygdomme og ondskab. Kun gennem Jesus kan vi komme tilbage til Gud, når vi i troen på hans søn Jesus vender os fra vores synd, bliver døbt til Jesus og modtager helligånden.

Det er den eneste vej i Himlen.

Gud velsigne dig.

Har du spørgsmål om Jesus? Han er den eneste vej til Himlen. Han kan frelse dig, helbrede dig og sætte dig fri. Sådan bliver du frelst

Mest læst lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig