Hvad betyder udtrykket “Tro kan flytte bjerge”?

Jesus er den eneste vej til himlen - uden ham er vi alle fortabte. Gud gav sin søn så du kan opleve frihed, helbredelse og få evigt liv.

Du kommer ikke i himlen pga. din babydåb. En ægte tro på Jesus er opskriften! Skriv anonymt og forstå mere. Chat 08-22 med en præst.

Du har nok hørt udtrykket at “tro kan flytte bjerge“.

Men er du klar over, hvad udtrykket egentlig betyder?

Mange bruger typisk udtrykket for at sige noget i retning af, at hvis man er stærk i sin overbevisning, og gør sit bedste og bliver ved, så kan de fleste ting, man drømmer om, lade sig gøre.

Men faktisk betyder udtrykket noget helt andet. Det handler nemlig om at tro på Gud – ikke på dig selv. Det er Gud, der kan flytte bjerge – ikke dig.

Det kan du læse mere om her.

Gud er miraklernes Gud

Biblen fortæller om, at Gud er miraklernes Gud. At han har skabt himlen og jorden, dig og mig, og lavet alting omkring os. At han kan gå på vandet, helbrede de syge, opstå fra de døde, og meget, meget andet.

Biblen fortæller også, at når vi beder til Gud, så kan det udløse Guds mirakler.

Der er kun 2 betingelser: Vi skal tro på Gud og ikke tvivle.

Hvis du tror på Gud er alting muligt

Gud er nemlig miraklernes Gud. For Gud er alting muligt – selv det umulige. Det betyder, at hvis du tror på Gud, og ikke tvivler i dit hjerte, så kan der ske mirakler i dit liv, og i andres liv.

Gud lover os nemlig, at vi ved troen på ham kan opleve hans mirakler – ja faktisk kan vi opleve større mirakler end dem, som Jesus selv udførte. Du kan fx. ved bøn til Gud blive sat fra fra psykiske og fysiske lidelser, og opleve, at Gud griber ind til det bedre i dit og andre mennesker liv.

Men det er ikke det eneste. Troen kan ikke bare få dig til at flytte bjerge ved Guds hjælp. Der er noget endnu mere vigtigt, som troen kan gøre. Den kan nemlig frelse dig fra at komme i Helvede, når du dør.

Din tro kan frelse dig

Når vi dør kommer vi alle til at møde Gud og skal dømmes for de synder, vi har begået. Gud er nemlig en retfærdig dommer, der ikke ser igennem fingrene med synd. Og vi har alle syndet. Men Gud er også kærligheden selv, og han elsker dig. Han ønsker at give dig en chance – og han elsker dig så højt, at han viste det for 2.000 år siden.

Han gav nemlig sin søn, så du kan blive frikendt. Du kan blive frelst fra Helvede og komme i Himlen, hvor du kan leve evigt sammen med Gud. Og det er kun gennem Jesus (læs hvorfor).

Flytte bjerge eller se himlen – hvad vil du helst?

Så det handler ikke så meget om at få bjerge til at flytte sig, eller bare opleve Guds mirakler her på jorden, hvis vi tror nok. Det handler om, at Gud savner os og ønsker fællesskab med os – og at han sendte sin søn for at vinde os tilbage.

Det hele er op til dig. Læs Hvad gør jeg nu?

Gud velsigne dig.

Babydåb og konfirmation er ugyldigt overfor Gud. Han ser kun på, om du rigtigt tror på – og følger – Hans søn, Jesus. Læs mere eller Chat med en præst.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *