Tog du imod den søn, han sendte?

Den bedste jul vi kan holde er at fejre, at Gud sendte sin søn Jesus.

I Danmark har vi en glimrende tradition, der hedder jul. Men hvad er betydningen af julen egentlig for os som mennesker? Er det bare en god tradition, hvor vi er sammen med hinanden og giver gaver, eller betyder det noget for de valg, vi skal tage her i livet?

Guds eneste søn

Da Gud sendte sin søn var det en gave til dig. Det var Guds eneste søn, og det er noget, Han kun gør een gang. Der kommer ikke en mulighed mere, hvor en ny frelser vil blive sendt. Jesus er den mulighed, vi har fået. Og det er en god mulighed.

Det er også den vigtigste beslutning, du skal tage i dit liv:

Tager du imod sønnen?

Det er derfor vigtigt at forstå, at Gud sendte sin søn den éne gang for at frelse os. Det er en frelse, Gud ønsker at alle tager imod. Det er ikke for særligt udvalgte – faktisk fortæller Biblen om, at invitationen først blev sendt til nogen få, men da de sagde nej pga. alle mulige undskyldninger, blev invitationen givet til alle, som ville komme.

Det gælder også dig, uanset hvad du har gjort.

Hvad sker der, når vi dør?

Når vi kommer til enden af dette liv skal vi alle møde Gud – uanset om vi tror på Gud eller ej. Og på det tidspunkt vil Gud spørge os: “Tog du imod den søn, jeg sendte?”

Hvad bliver dit svar?

Frelsen er nu, ikke senere

Når vi står foran Gud dén dag vil det være for sent at skifte mening. Vi kommer ikke til at kunne stå dér og sige “Gud, jeg vidste ikke du eksisterede, men det ved jeg nu, så jeg tager imod Jesus nu for at blive frelst og komme ind i Himlen“. På dét tidspunkt vil det være for sent, for det vil være efter dit liv er slut. På det tidspunkt skal dommen for dit liv sættes af Gud.

Når du står foran Gud dén dag har du allerede syndet, og der skal du dømmes for din synd. Spørgsmål bliver, om du dén dag har nogen, der kan tage straffen for dine synder, eller om du er så god, at du kan komme ind i Himlen på dine egne gode handlinger.

Hvad skal jeg så gøre?

Hvis du vil stå retfærdig foran Gud på dommens dag, så skal du gøres retfærdig inden. Men … hvordan gør man det?

Du skal fødes påny i din ånd – du skal frelses af Jesus. Læs hvordan her

Gud velsigne dig. Forhåbentlig tager du imod Sønnen – for i Jesus er der frihed!

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *