Vi er ikke brikker på Guds skakbræt

Gud har givet os en fri vilje - og et ansvar vi skal leve op til.

Det er en typisk misforståelse, at vi er som brikker på Guds skakbræt, og han kan gøre med os som vi vil – som en anden diktator eller lunefuld dukkemester. Men sådan er Gud ikke.

Gud har givet os vores frie vilje – og ansvaret for at tro.

Det kan du læse mere om her.

Vi er ikke brikker i Guds spil

Vi er ikke brikker i Guds spil. Det er som om ingen kan lide at høre den slags, fordi det skifter ansvaret fra Gud over på dem selv. De vil hellere give Gud skylden end at se ærligt indad. Gud forbyde at det er dem selv, der gør noget forkert! De vil hellere lade som om de er Guds skakbrikker, som om han fører dem gennem livet som viljeløse objekter.

Men Gud ønskede aldrig, at vi skulle være viljeløse objekter. Han skabte os med en fri vilje og gav os ansvaret for at tro.

Vores ansvar – at tro

Gud har givet os et meget vigtigt spillerum. Han har givet os en fri vilje – og evnen til at vælge mellem godt og ondt. Han har givet os muligheden for at gøre det rette – eller det forkerte.

Han har også givet os et ansvar for at tro på Ham. Han har givet os det privilegie, at det er op til os hvordan “spillet” som vi kalder livet skal slutte – og at det kræver noget af os selv.

Den gode nyhed er, at vi har selv indflydelse på slutresultatet – og Han hjælper os til sejr.

Er Jesus den eneste vej til Gud?

Ja, Jesus er den eneste vej til Gud. Alle andre guder og personer leder os væk fra sandheden. Jesus er den eneste, der kan frelse os fra at komme i Helvede og give os adgang til Guds rige, Himlen.

Jesus var Guds eneste søn, som blev født mirakuløst af en jomfru. Fordi Gud elsker dig lod han Jesus dø på et kors, så han kan vinde dig tilbage. Det er muligt, fordi Jesus som den eneste levede et syndfrit liv. Derfor kan kun hans død dække over din synd.

Det kan du læse om her: Hvorfor Jesus?

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *