Chat med en præst og modtag bøn alle dage 08-22. Jesus lever og kan helbrede dig – fysisk og psykisk. Chatten er åben

Du har nok hørt udtrykket at “gå på vandet“.

Men er du klar over, hvad udtrykket egentlig betyder?

Vi bruger det alle i betydningen at have selvtillid, som “Han tror, han kan klare det hele” eller som stor glæde, fx. ved at en person “Er rigtig glad og slet ikke til at gøre ked af det“. Det er i den betydning, at de fleste danskere bruger udtrykket.

Men faktisk har talemåden en anden baggrund, der faktisk er både et mirakel og en historisk begivenhed.

Det er nemlig den sande historie om, at både Jesus – og een af hans disciple – gik på vandet.

Det kan du læse mere om her.

Et bibelsk udtryk

“At gå på vandet”stammer fra Biblen:

Det var efterhånden blevet ud på natten. Jesus var alene på bjerget, mens disciplene var et godt stykke ude på søen, hvor de kæmpede mod bølgerne og en strid modvind. Kort før daggry kom Jesus ud til dem, vandrende hen over vandet.

Mat 14:24-25

Og det var ikke bare Jesus, der gik på vandet. En af hans følgere – Peter – gjorde det også, omend kortvarigt:

Peter kravlede ud over bådens ræling og gik på vandet hen mod Jesus. Men da han så stormens rasen omkring sig, blev han bange, og han begyndte at synke.

Mat 14:30

At gå på vandet er altså den sande historie om et af Guds mirakler. Og om, at vi kan opleve disse mirakler, hvis vi tror på Gud.

Hvorfor gik Jesus på vandet?

Jesus gik på vandet fordi han er Gud. Fordi han kan, og fordi han har kontrol over naturen. Han har trods alt skabt den. At gå på vandet er en smal sag for Gud.

Miraklerne er stadig mulige i dag. Eksempelvis er der dagligt eksempler på helbredelse i Jesu navn. Folk bliver helbredt for blindhed, døvhed, kræft og meget andet.

Det største mirakel af dem alle er, at du kan blive frelst. Sådan gør du.

Frelsen – kun ved Jesus

Biblen fortæller, at mennesket syndede mod Gud og blev smidt ud af Paradisets have. Der lever vi nu – adskilt fra Gud, i verden med dens sygdomme og ondskab. Kun gennem Jesus kan vi komme tilbage til Gud, når vi i troen på hans søn Jesus vender os fra vores synd, bliver døbt til Jesus og modtager helligånden.

Det er den eneste vej i Himlen.

Gud velsigne dig.

Savner du et kristent hjemme-fællesskab, der tror på Jesus og ønsker at følge hans ord? Så kan du tilmelde dig en gruppe her: Kristent netværk i Danmark

Mest læst på Jesusfrelser.dk lige nu: 20 beviser for Gud, og barnedåben er ugyldig