Kast dine jetoner hvor du vil

Vi har fået fri vilje til at tro på lige, hvad vi vil. Du må gerne satse på noget andet end Jesus.

Der er mange mennesker i denne verden, der ikke tror på Gud. Og det er lige som dét skal være, for vi lever i et frit samfund.

Selv om sandheden er, at alle mennesker kommer i helvede, hvis de ikke kender Jesus, så er vi frie til at satse på den frelse, vi nu engang tror på. Vi behøver ikke at tro på det kristne budskab.

“Jeg tror ikke på Gud! Hvem siger at den kristne Gud er den rigtige?”

– spørgsmål fra læser

Vi kan med andre ord kaste vores jetoner, hvor vi vil.

Her satser vi dem på Jesus.

Kast dine jetoner, hvor du vil

Tror du ikke på Gud? Er beviserne ikke nok?

Beviserne eller Guds egen tilstedeværelse i dit liv behøver heller ikke at overbevise dig. Du kan satse på dens trosretning, du vil, den spiritualisme, du vil, eller være helt uden, hvis du vil dét.

Men vi kristne “satser” på Jesus. Vi tror på, at Gud skabte verden (som Biblen siger i det første vers), at Gud blev menneske for at give os en chance, at Jesus genopstod fra døde. Vi tror på, at vi har fået en unik mulighed for at komme i Himlen, når vi dør, gennem Jesus. At hvad der står i Biblen er sandt, og at Gud har styr på det hele.

Sats du bare på noget andet!

Så behold din frie vilje – den tror vi på, at Gud selv har givet dig. Vælg den retning du vil, og tag den satsning på det evige liv, som nu engang falder dig for. Der er ingen tvang.

Jeg er alligevel lidt nysgerrig – hvad gør jeg?

Men måske har du alligevel fundet en lille interesse for visse dele af det kristne budskab. Måske vil du gerne vide mere. Måske vil du bare kende lidt bedre til mulighederne, inden du melder dig helt sikker på din beslutning.

Her kan du læse lidt mere:

Gud velsigne dig.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *