Selvmord – en smutvej til Helvede

Selvmord er aldrig en løsning. Det er Satans påfund, som narrer mange til at tro, at de kan slippe fri af denne verdens smerte. Men de bliver narret. Med selvmord ender man et sted, der er meget værre end her - det er bare en smutvej til Helvede. Der findes heldigvis en anden og meget bedre vej.

Selvmord er desværre en populær “løsning” på livets problemet for alt for mange mennesker i Danmark.

Over 600 danskere begår selvmord hvert år. Uden at vide, at det kun bringer ødelæggelse og smerte med sig.

For selvmord er ikke andet end en smutvej til Helvede. Heldigvis findes der en løsning. Der er frihed og glæde med Jesus istedet, hvis du tager et skridt i en anden retning.

Det kan du læse mere om i denne artikel, hvor vi skriver direkte til dig, der måske overvejer selvmord.

Selvmord – smerte og ødelæggelse

Selvmord bringer kun smerte med sig. Der er ingen nemme eller smertefri metoder, og det er en handling, hvor du bare påfører andre mennesker en stor smerte, til gengæld for at din egen smerte stopper. Det er egoisme.

For du skal nemlig samles op af redningsfolk, politifolk og dine egne nærmeste. Du giver smerte videre til andre, der ikke har fortjent det.

Når vi dør møder vi Gud

Når vi dør – ved selvmord eller ved naturlig død – skal vi møde Gud. Ligegyldigt hvad vi tror på. Der vil vi blive stillet til regnskab for vores synder – vores løgne, vores seksuelle synd, og vores had. Måske har vi endda myrdet nogen. Eller måske har vi myrdet os selv.

Den dag vil Gud kaste os i Helvede som dom, fordi vi alle har fortjent det.

Man kan sige, at selvmord er en smutvej til Helvede. Heldigvis findes der en anden og meget bedre løsning.

Smutvejen til Helvede

Hvis man begår selvmord kommer livet til at slutte tidligere, end det var meningen. Vi fremskynder bare dommen, som Gud vil give os. Hvis vi ikke har en frelser.

Der er nemlig en helt anden udvej.

En helt anden udvej – Jesus

Gud gav i kærlighed sin søn Jesus, så du ikke behøver betale for dine synder. Det er en erstatning for din straf, der betyder, at Gud kan frikende dig, og tilgive dig for alt, hvad du har gjort.

Det sker, når du tager imod muligheden ved at vende dig fra din synd, blive døbt og modtage helligånden.

Det betyder også, at du her på jorden kan få et helt nyt liv med glæde og frihed. Det kan starte i dag.

Et helt nyt liv med glæde

Selvmord er en smutvej til Helvede. Det er aldrig en løsning. Men med Jesus er der håb. Der er frihed og glæde i dette liv, og evigt liv uden sygdom og sorg i det næste. Et evigt liv med Gud i himlen venter dig, hvis du vælger en anden løsning end selvmord.

Kontakt os i chatten eller Per mail, hvis du har nogen spørgsmål.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

2 Comments

 1. Tak for din artikel.
  En ven som begik selvmord vil jeg beskrive kort her:

  Hun var svært kræftsyg og inkontinent og havde afføringsholdige opkastninger. Morfin forværrede op-kastningerne. Hun bad hyppigt om dødshjælp, men til sidst holdt hun op med det fordi hun holdt op med at tale overhovedet. Når plejepersonalet nærmede sig, lukkede hun øjnene og ”ignorerede” dem. Hun døde efter i en uge at have nægtet at tage imod ernæring og vand.

  Hun fortjente/fortjener at være i himlen synes jeg. Der var ikke nogen helbredelse omend hun selv og mange andre bad for hende.

  Er hun kommet i helvede på grund af det? Er det ikke kun Gud der beslutter/dømmer dette?

  Kærlig hilsen Flemming. Guds Fred.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *