“Vil Gud straffe mig for at finde tryghed i andre religioner?”

I chatten blev vi forleden spurgt af en søgende og velmenende dansker:

“Jeg er døbt og konfirmeret kristen, men har også fundet sikkerhed i at dyrke buddhismen i en periode. Vil Gud straffe mig for at finde tryghed i flere religioner?”

Spørgsmål i chatten

Svaret på dette spørgsmål er: Ja, det er en synd at have og dyrke andre guder end den eneste, sande Gud der findes – den kristne Gud. Men den gode nyhed er, Gud kan tilgive os denne synd, hvis vi vender os fra andre guder og religioner og beder om tilgivelse.

Det kan du læse mere om her.

Om at finde tryghed i flere religioner

Vi lever i en tid, hvor der er mange forskellige tros-“tilbud”. Vores tid er en pluralistisk tid, hvor vi desværre har lært, at det er i orden og acceptabelt at tro på forskellige religioner, og at alle disse religioner leder dig ind i Himlen.

Vi kan også som mennesker opleve at finde tryghed i andre trossystemer. Nogen religioner fortæller os, at synd er acceptabelt. Det stryger os med hårene og er rart at høre. Andre religioner fortæller os, at gud bare er en energi, og at vi kan komme i Himlen uanset hvad vi tror på, sålænge vi er spirituelle.

Men dette er ikke sandt, hvor ubekvem en sandhed, det end er.

Der findes nemlig kun een Gud – den eneste sande Gud – og Han er hele universets og din skaber. Hans navn er Jesus, og han er 100% eksklusiv.

Jesus – 100% eksklusiv

Jesus er meget klar omkring hvordan man kommer i Himlen. Han siger ligeud – og meget tydeligt – at han er den eneste vej.

Jesus siger nemlig;

“Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig.”

Jesus, Johannesevangeliet 14:6

Læs mere om her, hvorfor Jesus er den eneste vej i Himlen.

Og ikke bare er Jesus den eneste vej – han accepterer ikke andre guder eller religioner i dit trosliv. Og det er der en god grund til.

Gud accepterer ikke, at du dyrker andre “guder”

Biblen fortæller, at Gud ikke accepterer, at du dyrker og tilbeder andre “guder” end Ham. Det er fordi, at det er til dit eget bedste. Grunden er, at disse andre guder leder dig væk fra sandheden, og at dit evige liv dermed er i fare. Det ved Gud, og derfor har Han lavet den vigtigste regel der findes i vores trosliv:

Det første bud er et af Guds 10 bud og lyder således:

Du må ikke have og tilbede andre guder end Gud.

Det 1. bud

Faktisk er de to første bud i de 10 bud anvisninger om, at vi kun skal elske Gud (læs mere om 1. bud), og at vi ikke må dyrke idoler (læs mere om 2. bud). Se alle de 10 bud her.

Det er derfor en alvorlig synd at dyrke andre guder eller religioner.

Gud kan tilgive dig

Den gode nyhed er, at Gud kan og vil tilgive dig.

Da Gud lød sin søn Jesus dø på et kors var det også for at betale for dine synder med at have troet på andre guder. Gud kan derfor tilgive dig for synden at have troet eller fundet tryghed i andre religioner.

Hvis du vender dig fra dem og beder om tilgivelse.

Det du skal gøre for at finde denne tilgivelse er at blive født påny ved at vende dig fra din synd, blive døbt til navnet Jesus, og modtage Helligånden, og derefter leve et liv for Ham.

Gud velsigne dig.

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *