Man kan godt bevise, at Gud findes

Hvis Gud findes, så må det også kunne bevises - hvilket det kan. Læs 20 beviser på Guds eksistens.

Gud er ikke bare noget uvirkeligt, man kan vælge at tro på. Gud findes i virkeligheden, og man kan bevise hans eksistens. Da Gud ikke er en fysisk genstand, men en ånd. Derfor består beviserne for Gud af videnskabelige, historiske og personlige sandsynliggørende beviser. De peger alle imod, at der findes en Gud, og at denne Gud er den kristne Gud.

På denne side finder du 20 af disse beviser.

20 beviser for, at Gud er virkelig

Husk: Beviserne er ikke nok for at blive frelst

Mange hører disse beviser men er ikke overbevist. Hvorfor? – kan man spørge sig selv. Svaret er, at det ikke er beviserne, der er noget galt med. Det er derimod fordi vi ikke vil acceptere, at Gud er til, fordi vi er stædige og holder fast i vores synd.

Derfor er det vigtigste ikke bare, at Gud kan bevises, men at han viser sig for dig. Det er muligt, hvis du giver Gud 1 minut.

Du skal også vide, at du kommer altså ikke i himlen, selv om du forstår eller måske endda er enig i disse beviser. Der skal noget mere til – du skal tro på Jesus, og vende dig fra synd, døbes til Jesus, og modtage Helligånden.

Gud velsigne dig!

Vær med til at redde liv! Støt Jesusfrelser.dk med 100kr. Beløbet går ubeskåret til facebookannoncer med vores artikler.

Send til MobilePay 1206LR, så flere danskere kan læse Jesus at kende.

Del artiklen med andre: